ONTOCHAIN OPEN CALL 2

|
  • Lajme
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve njofton se hapet thirrja: ONTOCHAIN 2, e cila ka si qëllim promovimin dhe mundësinë e rrjetëzimit që ofrohen si pjesë e këtij projekti.
 
ONTOCHAIN fuqizon novatorët e internetit për të gjetur zgjidhje të besueshme të menaxhimit të njohurive të bazuara në blockchain, të cilat do të jenë pjesë e një ekosistemi të ri softueri.
 
Afati i fundit i aplikimit është data 15 shtator 2021.
 
Për më shumë informacion ju ftojmë të vizitoni platformën Akses në Financë: https://aida-smefinance.gov.al/financial-schemes/ontochain-open-call-2