DAPSI OPEN CALL #3

|
  • Lajme
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se është hapur thirrja: "DAPSI OPEN CALL #3".
 
DAPSI, Inkubatori i Transportueshmërisë dhe Shërbimeve të të Dhënave, është një projekt evropian i financuar nga Komisioni Evropian në kuadër të Programit të Kërkimit dhe Inovacionit Horizon 2020 të Bashkimit Evropian, dhe pjesë e iniciativës së Internetit të Gjeneratës së ardhshme (NGI) të Komisionit Evropian.
 
Ai u lançua në nëntor 2019, për të ndihmuar në zhvillimin e adresimit të sfidës së përcjelljes së të dhënave personale në internet, si dhe çdo teme tjetër interesante që lidhet me transportueshmërinë e të dhënave dhe shërbimeve.
 
Afati i fundit i aplikimit është data 23 Nëntor 2021.
 
Për më shumë informacion ju ftojmë të vizitoni platformën Akses në Financë: https://aida-smefinance.gov.al/financial-schemes/dapsi-open-call-3